Hvor hurtigt kan man få udbetalt et lån?

find et hurtig kviklån her

Ind imellem har vi brug for at skaffe penge til et formål med ret kort frist. Det kan der være mange årsager til – måske er bilen brudt sammen, og vi skal have den repareret her og nu, eller vaskemaskinen skal skiftes med det samme. Måske har man også fået tilbud om en hurtig ferie, som skal betales straks. Men hvor hurtigt kan man egentlig få udbetalt et lån?

Hvor hurtigt et lån kan komme til udbetaling afhænger meget af, hvilken type lån, der er tale om. Traditionelt vil vi ofte begynde med at spørge i vores sædvanlige bank, om vi kan låne de penge, som vi mangler. Her kan der godt gå mindst en uges tid, før pengene er på kontoen, hvis man bliver godkendt til det lån, man har spurgt om. Det skyldes, at banken skal bruge en hel del tid på en kreditvurdering, som i en traditionel bank følger et bestemt mønster og ofte involverer flere afdelinger i banken.

Hvis man har en kassekredit i banken, kan man nok få adgang til en forhøjelse af denne med kort varsel. Men en kassekredit er ofte en dyr måde at finansiere et køb på, hvis det er det, man skal bruge pengene på.

Kviklån er hurtigt på din konto

Vælger du i stedet at ansøge om et lån hos en af de mange udbydere af online lån via internettet, vil du ofte kunne få adgang til pengene betydeligt hurtigere end ellers. Via en sammenligningsside på nettet, hvor man kan se, hvilke lån, der er relevante for en, kan man finde forskellige former for lån. Har du held til at finde det rigtige lån, kan du rådgive dine venner og sige find et hurtig kviklån her til dem, så de også får muligheden for at hente et hurtigt lån hjem.

Et kviklån vil ofte være på din konto samme dag eller senest 1-2 bankdage efter, at du har ansøgt. Hvor hurtigt det går, afhænger lidt af udbyderen, størrelsen på lånet, og om der eventuelt skal tages pant, som det nogle gange er tilfældet, hvis du for eksempel skal bruge pengene til en ny bil eller anden større investering. De fleste kviklån er dog ret beskedne i størrelse og vil typisk komme ind på kontoen i løbet af 1-2 dage højst.

Man ansøger om et kviklån ved hjælp af en online ansøgningsformular og sin NemID, som betyder, at udbyderen straks har styr på dine data og kan foretage den nødvendige kreditvurdering af dig.